Over de OVD

Ondernemers Vereniging Druten

Bij de OVD bundelen ondernemers in de Detailhandel, Horeca, Industrie en Dienstverlening hun krachten. Samenwerking, met behoud van ieders identiteit is hierbij het uitgangspunt.

Belangenbehartiging

De OVD behartigt de belangen van alle ondernemers in de gemeente Druten. Op beleidsmatig gebied is de OVD uitgegroeid tot een belangrijke gesprekspartner van de gemeente Druten en de Kamer van Koophandel. Ook de samenwerking met onderwijsorganisaties, van groot belang voor het bedrijfsleven, is uitstekend. Er zijn korte lijnen met andere ondernemersverenigingen in Maas en Waal.

Netwerken

Bij de OVD is een grote verscheidenheid aan kennis en ervaring gebundeld. Leden moeten gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Onderlinge contacten, formeel en informeel, zijn daarvoor heel belangrijk. Daarom organiseert de OVD regelmatig netwerkbijeenkomsten voor haar leden.

Bekijk de agenda.

Centrale inkoop

De OVD biedt leden financiële voordelen door middel van centrale inkoop. Door gezamenlijke inkoopvoordelen profiteren leden van aantrekkelijke kortingen bij gecontracteerde partijen.

Bekijk de Centrale Inkoopregelingen 2016.

Korting ledscherm

Via het ledscherm van de OVD kunnen bedrijven hun producten, diensten of evenementen aankondigen. Leden van de OVD krijgen korting op deze visuele reclame op het ledscherm.

Bekijk de tarieven van het ledscherm.