Op vrijdag 4 oktober organiseert de OVD voor zijn leden en hun partners het jaarlijkse uitje. Het uitje zal dit jaar naar Noord-Limburg gaan. Het definitieve programma betreft de gehele dag en ziet er als volgt uit.

Programma

Allereerst brengen we een bezoek aan de tomatenteler Gielen, die op een duurzame wijze aardwarmte gebruikt voor het verwarmen van zijn kassen en schadelijke insecten bestrijdt met hun natuurlijk vijanden zoals de roofwands, sluipwesp en roofmijt.

De rondleiding wordt gegeven door Ton Janssen, de man achter de Tasty Tom, die ons vertelt hoe hij de Duitse consument weer vertrouwen in de Nederlandse tomaten kon geven.

We vervolgen ons uitje met een bezoek aan de stad Venlo, waar we eerst een uitgebreide lunch nuttigen in Grand café De Keulse Kar. Na deze lunch gaan we de stad Venlo verkennen onder leiding van een zeer deskundige gids.

De laatste activiteit betreft een bezoek aan de bierbrouwerij Hertog Jan in het nabij gelegen Arcen. Deze brouwerij staat bekend om meer kleinschalige productie en richt zich steeds meer op de productie van speciale bieren, om zo in te spelen op de verschuivingen binnen de biermarkt. Dit bezoek bestaat uit een rondleiding door de productiefaciliteit, waarna we ons tegoed kunnen doen aan een buffet dat geheel in het teken van de Oktoberfeesten staat.

Het vervoer gebeurt uiteraard via de bekende “disco-bus”.

Tijden

9:00                           Verzamelen bij de Bogerd
9:30                           Vertrek met de bus
10:15 – 11:45            Bezoek bij teler Gielen
12:15  – 13:15            Lunch in Grand-Cafe
13:15 – 15:00           Rondleiding en bezoek aan Venlo
15:30 – 20:30          Bezoek aan brouwerij Hertog Jan en buffet
21:30                         Aankomst bij de Bogerd

Gratis voor OVD-leden

Deelname aan deze activiteit is voor OVD-leden en hun partners gratis.

Voor niet-OVD leden bedragen de kosten voor deelname €60,-* p.p.

*Dit bedrag dient vóór 1 oktober 2019 aan de OVD te zijn overgemaakt via: NL95RABO0112700802 t.n.v. OVD onder de vermelding “uitstapje 4 oktober” en de namen van de deelnemers.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via deze link.

Wij hopen net als voorgaande keer op veel aanmeldingen.