Marien (40) en Hannie Verhaaf (34) zijn de eigenaren van Carwash Druten. Sinds 1 augustus is hun hypermoderne, 42 meter lange wasstraat aan de Industrieweg geopend. De OVD ging langs om deze twee ondernemers te ontmoeten.

Waar komen jullie vandaan?

“Wij komen uit Dodewaard en wonen daar met onze twee kinderen; een dochter van 7 en een zoon van 2 jaar. Op termijn willen wij graag naar Druten verhuizen. Maar eerst moeten we nog even sparen.”

Hoe is het idee voor Carwash Druten ontstaan?

“Marien had voorheen een montagebedrijf in systeemwanden en wilde graag investeren in een bedrijfspand. Omdat hij door het hele land reed en zelf van een schone auto houdt, kwam hij regelmatig bij verschillende autowasserettes. Toen is het idee ontstaan om zelf een wasserette te beginnen. Vanaf 2011 zijn wij met de voorbereiding bezig. We hebben veel onderzoek gedaan en inmiddels ook veel contacten in deze branche.”

Waarom hebben jullie voor Druten gekozen?

“We hebben onderzocht welke locatie het meest geschikt is. Als snel kwamen we in Maas en Waal terecht. Dit gebied heeft veel potentie en er zitten nog geen vergelijkbare wasstraten. In Druten was een prachtige kavel beschikbaar en we zijn ervoor gegaan. De gemeente Druten heeft goed meegewerkt met de vergunningen. Het is allemaal heel vlot gegaan.”

Wat maakt Carwash Druten zo speciaal?

“Wij combineren hypermoderne wastechniek met ouderwets persoonlijke service. Onze wasstraat werkt energiezuinig en is milieuvriendelijk. We hebben groene stroom en 85% van het water wordt gerecycled voor hergebruik. Ook vinden wij service en klantvriendelijkheid heel belangrijk. Elke klant wordt bijvoorbeeld persoonlijk geholpen bij binnenkomst. En stofzuigen op onze overdekte binnenplaats is altijd gratis.”

Waarom zijn jullie lid geworden van de OVD?

“We zijn lid geworden van de OVD, omdat we het leuk vinden om in contact te komen met andere ondernemers. Samen kunnen we leuke acties opzetten. Op dit moment lopen er al gesprekken met een aantal ondernemers maar dat kan natuurlijk met nog veel meer mensen. We bruisen van de ideeën. We hebben er gewoon heel veel zin in.”

Carwash Druten
Industrieweg 43
6651 KR Druten

0487 50 35 78
info@carwashdruten.nl

www.carwashdruten.nl