Ik ben Jan de Vloerenman en ik wil me via deze weg voorstellen en uitleggen wat mijn werkzaamheden zijn en met welke filosofie ik die uitvoer.

Mijn naam is Jan van den Berg en ik ben sinds 3 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer in de vloerenbranche. Sinds enkele maanden doe ik dat onder de naam Jan de Vloerenman (voorheen EVParket) omdat ik hou van een persoonlijke aanpak en dan ligt het dus voor de hand om jezelf en je bedrijf herkenbaar te maken qua naam en gezicht. Ik ben een ambachtsman met passie voor zijn vak.

Ik ben sinds 1995 actief in de parketwereld waar ik het vak geleerd heb bij Bruynzeel Vloeren en waar ik bijna 19 jaar in dienst ben geweest. De fijne kneepjes van het vak heb ik in de praktijk geleerd omdat ik meestal alleen voor problemen kwam te staan en dan moest er een oplossing worden bedacht. Die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik bijna altijd een goed duidelijk en eerlijk advies kan uitbrengen aan mijn klanten. Ik zeg wat ik ga doen en daarna doe ik wat ik heb gezegd.

Ik werk alleen met hoogwaardige producten waarmee ik een lange levensduur van mijn vloeren kan garanderen. Ik hou me naast parketvloeren ook bezig met laminaat en pvc-vloeren en ook egaliseren en traprenovaties kunnen door mij uitgevoerd worden. Van een oude vloer een vloer maken die weer als nieuw lijkt; het schuren van een houten vloer zorgt voor ongekende mogelijkheden met een keuze uit meer dan 30 kleuren.

Aangezien ik graag zelf mijn klanten te woord sta en zelf de vloeren maak, heb ik ervoor gekozen om mijn showroom alleen op afspraak geopend te hebben.

Heeft u vragen? Dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,

Jan van de Berg

Jan de Vloerenman
Jan van Weliestraat 20
6653 BG Deest
+31(0)651872936
info@jandevloerenman.nl