De OVD stelt voor haar leden gratis kaartjes beschikbaar voor het winterconcert ‘Warme Winterklanken’ op 14 december.

Warme Winterklanken

Voor de tweede maal slaan het Maas en Waals Mannenkoor en muziekvereniging Koning Willem III de handen ineen voor een sfeervol winterconcert.

Editie 2019 vindt plaats op zaterdagavond 14 december in de Alphonsus kerk in Beneden-Leeuwen.

Het wordt een concert met muziek en liederen die warmte brengen in de donkere dagen van december. Op het programma staat prachtige muziek met een knipoog naar Kerst.

Verder zal de bijzondere aandacht die de bevrijding dit jaar krijgt, ondersteund worden met een kleine muzikale ode aan 75 jaar Bevrijding zonder Vrede.

Muzikaal spektakel

De kerk wordt voor deze avond omgetoverd tot een kleurrijke concertzaal, met professionele verlichting en geluid. Videoschermen zullen worden opgesteld, zodat alle bezoekers goed zicht hebben en niets van het concert hoeven te missen.

De prima akoestiek in deze mooi gewelfde kerk en de unieke combinatie van instrumenten en mannenstemmen, staan garant voor een boeiend kijk- en luisterspel voor alle muziekliefhebbers in Maas en Waal.

Gratis toegang voor OVD-leden

De OVD stelt voor de leden en hun partners gratis kaarten beschikbaar voor dit concert.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via deze link.

De bestelde kaarten zijn af te halen op het OVD kantoor, tijdens de openingstijden (dinsdag & vrijdag tussen 8.30 en 10.30 uur).

Komt u ook?

Datum:            14 december

Aanvang:         20.00 uur

Locatie:           Alphonsuskerk Beneden-Leeuwen