Op snikhete dagen 40 km wandelen door omgeving Nijmegen, pitchen voor de Ondernemer van het Jaar, een bedrijf met ruim 50 man personeel aansturen. Voor de 57-jarige Harrie Huisman uit Druten is niets teveel. Dit jaar heeft de energieke ondernemer voor de 25e keer meegedaan aan de Vierdaagse in Nijmegen. Nog altijd kan hij geen genoeg krijgen van dit wandelevenement.

Rode draad

Mocht je de afgelopen 25 jaar meegedaan hebben aan de Vierdaagse in Nijmegen, dan is de kans groot dat je Harrie Huisman hebt gezien. Vroeger liep hij samen met zijn vrouw, daarna met zijn beide zoons en tegenwoordig met vrienden en bekenden. In totaal heeft hij 20 keer de Vierdaagse uitgelopen.

Harrie heeft na al die jaren veel mensen leren kennen op het ‘Verbroederingsfeest’ zoals hij de Vierdaagse noemt. Het wandelvirus heeft hem sindsdien nooit meer losgelaten. Harrie: “De Vierdaagse is eigenlijk als een soort rode draad in mijn leven. Tijdens dit evenement heb ik mijn vrouw ontmoet en ook is onze zoon geboren tijdens de Vierdaagse. Inmiddels heeft de oudste zoon (22) de Vierdaagse drie keer gelopen en de jongste zoon (21) vijf keer. Mijn vrouw werkt als vrijwilligster op het evenement.”

Huisman Transport

Sinds 2001 staat Harrie Huisman als derde generatie aan het roer van het familiebedrijf Huisman Transport. Het bedrijf is in 1929 opgericht als transportbedrijf en sinds 2000 richten ze zich ook op de opslag van goederen, zoals, zoals matrassen en kleine meubels.

Harrie: “We verzorgen de logistiek voor o.a. M Line, Tempur, Station 7, Robuuste Tafels en Conpax Verpakkingen. We leveren bij woonwinkels en dealers, maar ook bij particulieren aan huis. Het is heel gevarieerd. Verhuizingen, wat we vroeger deden, doen we sinds 2015 niet meer.”

Er werken 50 mensen in vaste dienst bij Huisman Transport, plus een flexibele schil en er rijden 26 vrachtwagens door Nederland en België.  Dit jaar is het bedrijf genomineerd voor de Ondernemer van het Jaar Maas en Waal.

Ondernemer van het Jaar

Huisman Transport is genomineerd voor de Ondernemer van het Jaar Maas en Waal 2018, iets waar Harrie trots op is. “Van tevoren wist ik niet of ik mee wilde doen en of ik er geschikt voor was maar nu vind ik het heel leuk. Ik krijg veel positieve reacties en het is een stukje waardering voor het personeel. We hebben een fijn team en daar ben ik blij mee.”

Inmiddels heeft Harrie de pitch gedaan voor de jury van de Ondernemer van het Jaar. Op 6 november hoort hij of hij gewonnen heeft.

Huisman Transport
Energieweg 1
6651 KT Druten
Tel. 0487 51 21 21
harrie@huismantransport.nl
www.huismantransport.nl