Dit jaar zijn de OVD-leden ruim vertegenwoordigd  bij de verkiezing Ondernemer van het Jaar Maas&Waal 2016. Één van de genomineerden is de Maas&Waler. Zij zijn genomineerd voor de Rabo Talent Award Maas&Waal 2016, een onderscheiding die onderdeel is van de verkiezing Ondernemer van het Jaar.

De Maas&Waler

De Maas&Waler is een initiatief van Jeroen Pannekoek en Chantal Roest van Studio Pannekoek. Het weekblad is opgericht in 2013 en wordt gratis verspreid op 28.220 adressen in de gemeenten Druten, West Maas en Waal en Beuningen en buiten deze gemeenten in de dorpen Heerewaarden, Bergharen, Hernen en Batenburg.

In de Maas&Waler staat wekelijks nieuws, mooie achtergrondverhalen met inwoners op het gebied human interest, uitgaan, sport, wonen en werken. Via de nieuwe website wordt jong en oud dagelijks op de hoogte gehouden van het lokale nieuws.

Bij de opstart van de Maas&Waler is bewust gekozen voor een andere bladformule dan de reguliere huis-aan-huis kranten. De Maas&Waler richt zich op lokaal nieuws en blikt vooruit, het nieuws wordt gebracht voordat het nieuws is. Een herkenbaar voorbeeld is de grote foto op de voorpagina met een pakkende tekst die een evenement of een maatschappelijk thema belicht.

Lokale adverteerders

De adverteerders in de Maas&Waler maken het mogelijk dat de krant gratis verspreid wordt. Ook hier is de lokale binding goed zichtbaar. Dit zijn voor het grootste gedeelte lokale ondernemers en ook de gemeenten Druten én West Maas en Waal publiceren hun berichten wekelijks in de Maas&Waler.

Studio Pannekoek

Studio Pannekoek is een grafimedia bedrijf, dat onder andere logo’s ontwerp. Dit zie je terug in de uitstraling van de Maas&Waler. Er is bewust gekozen voor een iets groter formaat en de krant wordt op witter en steviger papier gedrukt, waardoor zowel de vormgeving van de krant als de professionele foto’s beter tot haar recht komen. De kwalitatieve uitstraling zie je ook terug in de inhoud van de krant. Voor alle hoofdverhalen geldt dat deze tot stand komen met de hulp van een professioneel team van redacteuren en fotografen.

Ondernemer van het Jaar Maas&Waal 2016

De winnaar wordt op dinsdag 1 november bekendgemaakt in d’n Bogerd in Druten. Naast de Maas&Waler zijn The Next Brand en Mijn Stemlokaal genomineerd voor de Rabo Talent Award Maas&Waal 2016. In de categorie Ondernemer van het Jaar zijn de genomineerden Isolatiebedrijf Franssen, Omega Architecten en Beter Werk.

Voor meer informatie en kaarten zie de website van de Ondernemer van het Jaar Maas&Waal 2016.

De Maas&Waler
Ambtshuisstraat 1
6651 AS Druten

www.demaasenwaler.nl