Personal Gym Maas & Waal is onlangs lid geworden van de OVD. In dit interview vertellen ondernemers Jeroen Vos en Maurice Boone meer over zichzelf en over het concept van Personal Gym Maas & Waal. 

Wanneer is het bedrijf opgericht?

1 november 2015

Door wie is het bedrijf opgericht?

Nadat Maurice in 2009 en Jeroen in 2013 voor zichzelf begonnen met het aanbieden van Personal Training, bleek dat er in deze regio ontzettend veel vraag is naar een combinatie van voedings- en trainingsbegeleiding. Om deze intensieve en effectieve trainingsvorm aan te kunnen bieden voor een brede doelgroep (kostentechnisch) hebben wij een Small Group Trainingsconcept opgezet en een eigen PT-studio ingericht onder de naam Personal Gym Maas en Waal. Met maximaal 7 personen, worden de kosten van een Personal Trainer gedeeld en is het voor een heel groot publiek toegankelijk!

Wat zijn de voornaamste bedrijfsactiviteiten?

Aanbieden van Personal Training en Small Group Training. Dit houdt in dat onder 1 op 1 begeleiding of in Small Group verband (maximaal 7 personen) sporters worden gecoacht, geadviseerd, gemotiveerd en eventueel behandeld op het gebied van voeding, leefstijl, training en revalidatie. Dit alles onder het mom van “motivation through education”. Met andere woorden, we motiveren mensen door ze vooral kennis over te brengen en daarmee hun intrinsieke motivatie te vergroten. Hiermee willen we bereiken dat onze sporters hun doelen behalen en vooral (structureel) behouden = leefstijlaanpassing.

Hoe onderscheidt Personal Gym Maas & Waal zich van de concurrentie?

Op dit moment zijn wij de enigen in Maas en Waal die een concept aanbieden met Small Group Training inclusief huidplooimetingen, voedingsbegeleiding, blessurebehandelingen en specifieke krachttrainingen. Dit is up-coming en zie je verder alleen in de grote steden. In onze branche zie je dat er een grote verschuiving is op het gebied van sportaanbieders. Aan de ene kant schieten de lowbudgets als paddenstoelen uit de grond (geen begeleiding en lage prijs) tegenover intensieve begeleiding en een hoge prijs. Alles wat daar tussenin zit, heeft het ontzettend moeilijk en zal dus uiteindelijk een kant moeten kiezen om mensen te behouden.

Wat was jullie leukste project ooit? / Waar zijn jullie het meest trots op?

Vanwege toenemende vraag zijn we geruime tijd bezig geweest met het vinden van een nieuwe, grotere locatie om daar onze business te exploiteren en verder uit te bereiden. We hebben deze gevonden in Westerpoort Druten. De verbouwingen zijn op dit moment in volle gang en het wordt echt een hele mooie sportstudio. Op deze locatie kunnen we meerdere trainingen tegelijkertijd aanbieden en zijn we volledig zelfstandig. Dit worden in totaal 4 trainingszalen, met kleedruimtes, douches, lounge- en behandelruimte/kantoor.

Wie zijn de personen achter het bedrijf?

Maurice Boone (33) en Jeroen Vos (29). Maurice komt uit Beneden-Leeuwen en Jeroen uit Druten. Beiden zijn we sociaal erg actief, onder andere in netwerkgroepen, voetbalvereniging s.v. Leones, brandweer en met vrienden. Altijd sportief geweest en na het doorlopen van de HAN (Sport en management, Maurice) en de Fontys Sport Hogeschool (Jeroen) hebben we beiden verschillende cursussen gedaan op het gebied van voeding, revalidatie en training om onszelf in dezelfde manier te ontwikkelen.

Wat vinden jullie leuk aan je werk?

De terugkoppeling die je van klanten krijgt over de veranderingen die ze doormaken. We merken dagelijks dat mensen hun leven beteren en een mooier compliment kun je eigenlijk niet krijgen. Daarnaast is het erg prettig om te zien dat we andere Personal Trainers opleiden en helpen bij het opbouwen van hun eigen business.

Hoe zien jullie de toekomst?

Het zou geweldig zijn als we eenmaal gesetteld zijn in Druten op onze nieuwe locatie, om vanuit daar meer te kunnen gaan betekenen voor de regio Maas en Waal. We willen een groter draagvlak creëren om gezondheid (voeding en beweging) dichter bij de mensen te brengen. Dit is ook 1 van de redenen waarom we ons graag aansluiten bij de Ondernemers Vereniging Druten.

Wat doen jullie in je vrije tijd?

Welke vrije tijd ;)? Haha Ook wij hebben natuurlijk onze ontspanning nodig. Dit doen we in de vorm van fitnessen, voetballen en gezellige dingen doen met vrienden. Natuurlijk hoort daar ook een serie kijken op de bank bij. Ontspanning heeft ieder mens nodig, hoewel dit in de drukke ondernemerswereld nog te vaak vergeten wordt. Hoe beter wij kunnen presteren op de werkvloer, hoe beter het resultaat van onze klanten kan worden.

Personal Gym Maas & Waal
Klepperheide 17
6651 KM Druten
Jeroen Vos: 0612670947
Maurice Boone: 0643011289
info@pgmw.nl
www.personalgymmaasenwaal.nl