Oktoberfeesten 2018: heeft u interesse om mee te gaan?

Tijdens het laatste OVD-uitje is het plan ontstaan om in 2018 de Oktoberfeesten in München te bezoeken. Dit plan is tijdens de laatste ledenvergadering besproken en toegelicht. Graag willen wij inventariseren hoeveel personen interesse hebben in dit uitje.

Wanneer
De Oktoberfeesten zijn in de volgende weekenden van 2018:

  • 22 t/m 24 september
  • 28 t/m 30 september
  • 5 t/m 7 oktober

Kosten
Een tafel voor 10 personen kost totaal circa 400 euro (40 euro per persoon). Daarvoor krijgt iedereen één liter bier en één kip. De rest van de consumpties moet aanvullend worden betaald. De tafel wordt verhuurd van 11:00 tot 17:00 en van 17:00 tot 23:00.

Kaarten
De kaarten zijn vanaf eind januari beschikbaar.
Vanwege de korte termijn waarbinnen de reserveringen gemaakt moeten worden, verzoeken wij iedereen die serieus overweegt om mee te gaan dit vóór 31 januari 2018 kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar: leon.dejonge@wur.nl. In deze e-mail graag uw voorkeur voor welk(e) weekend(en) aangeven.

Op basis van het aantal aanmeldingen zal het gewenste aantal kaarten / tafels worden gereserveerd. Uw dient uw kaarten direct te betalen.

Vervolgens zullen er met de deelnemers afspraken worden gemaakt over het vervoer, de accommodatie en eventuele andere activiteiten.

Wij zien met belangstelling uw reactie tegemoet.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Leon de Jonge
Bestuurslid OVD
E-mail leon.dejonge@wur.nl