We kijken tevreden terug op een aantal interessante en leuke activiteiten de afgelopen periode.

20 mei : Algemene leden vergadering bij Herckenrath Fietsplaza

De afgelopen ledenvergadering van de OVD stond in het teken van de lente en meer bewegen. De ALV was te gast bij de rijwielwinkel van het OVD-lid Robby Herckenrath. Naast de standaard ledenvergadering gaf Robby een uitgebreide presentatie van zijn bedrijf, waarbinnen zijn eigen ontworpen merk Lugano een prominente plaats inneemt. De aanwezige leden, die op grote schaal aanwezig waren, kregen uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met elektrische fietsen op de speciaal ontworpen testbaan. De ALV werd omlijst met een mooie barbecue en buffet en kende als hoogtepunt de verloting van een elektrische fiets, Lugano model ELO TOUR, met als gelukkige winnaar Weemen Web Print Promo. Het OVD bestuur feliciteert de winnaar en kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.

23 mei : Symposium Maas en Waal in Beweging

Donderdag 23 mei organiseerde de Stichting Maas en Waal in beweging zijn jaarlijkse symposium in d’n Bogerd. De OVD was tijdens dit evenement aanwezig en lanceerde hier, samen met de BCMW, haar initiatief om volgend jaar een verkiezing van de gezondste ondernemer van Maas en Waal te houden.

26 juni : OMW barbecue en nominaties ondernemer van het jaar

Woensdag 26 juni vond de jaarlijkse barbecue van OMW plaats “in de Kast” te Winssen. Het officiële gedeelte bestond uit een presentatie van Hans van Breukelen die op een zeer vlotte, open en onderhoudende wijze over zijn carrière en het verwerken van tegenslagen sprak. Hij nam hierbij de aanwezigen weer mee naar het magische jaar 1988 toen Oranje Europees kampioen werd. Hans maakte vervolgens op een eigen en ludieke wijze de genomineerden in de diverse categorieën bekend.

Eén van de genomineerden in de categorie ondernemer van het Jaar is het OVD-lid Robby Herckenrath. Hij kreeg van Hans de gelegenheid om ook tijdens deze bijeenkomst zijn bedrijf te promoten. Het OVD-bestuur feliciteert Robby met deze nominatie en wenst hem en zijn bedrijf heel veel succes de komende maanden.

De bijeenkomst werd afgesloten met een goed verzorgde barbecue op een mooie locatie, waarbij volop de mogelijkheid was om goed te netwerken. Tenslotte ontvingen alle aanwezigen een gesigneerd exemplaar van het boek van Hans Breukelen getiteld “Maak je come back”.