Graag nodigt Ondernemend Maas & Waal u uit voor een zomerse netwerkbijeenkomst op woensdag 26 juni aanstaande.

Het thema van de avond is ‘OverWinnen doe je samen’.  OMW organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met IN2 Maas & Waal Experience en Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe bij In de Kas te Winssen.

Hans van Breukelen – OverWinnen doe je samen

Hans van Breukelen zal in gesprek gaan met de aanwezigen over ondernemerschap, kansen pakken en OverWinnen. Hans heeft recent een ondernemersboek uitgegeven “Maak je Comeback”. De opbrengst van de boeken gaat naar Stichting Support Casper, voor onderzoek naar Alvleesklierkanker. Hans informeert, inspireert en deelt graag deze bijeenkomst zijn ervaringen.

Bekendmaking Genomineerden Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2019

Op deze half jaarlijkse zomerbijeenkomst worden ook de genomineerden bekend gemaakt in de drie categorieën:

Ondernemer van het Jaar, Rabobank Talent Award en Agro Award 2019.

De feestelijke bekendmaking van de Ondernemer van het Jaar zal dit jaar plaatsvinden tijdens het business event op dinsdag 5 november.

Samen Sterk

Deze bijeenkomst is wederom gezamenlijk met de ondernemersverenigingen welke participeren in OMW en IN2 Maas & Waal Experience.

Aanmelden

Als lid van een van de aangesloten ondernemersverenigingen of partner van IN2 Maas & Waal, kunt u zich aanmelden via onderstaande link:

www.ondernemendmaasenwaal.nl/aanmelden

Kosten

Graag wil het OVD-bestuur u erop wijzen dat de kosten voor de deelname aan de OMW activiteit en BBQ op 26 juni 25 euro per deelnemer bedragen.

Gezien de kosten van de eigen activiteiten voor 2019 en de huidige financiële situatie heeft het OVD-bestuur besloten deze kosten niet te financieren.

Wij hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wij zien u graag op 26 juni 2019!