OVD - Ondernemers Vereniging Druten

ALV Algemene Leden Vergadering

OVD GOES TO EXNER ACADEMY

Maandag 15 april j.l. was de OVD uitgenodigd door de familie Exner om de vergadering in het nieuwe bedrijfspand te laten plaats vinden.

Exner Ingenieurstechniek is een Nederlands familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in industriële robotisering. Zij doen dit met behulp van het baanbrekende Instant Robot Programmeer Systeem (IRPS), een systeem dat volledig geautomatiseerd robot programma's voor het booglassen genereert.

Op het programma stond als eerste gepland een Algemene Leden Vergadering met het OVD bestuur en de nieuwe penningmeester.
Daarna kregen de leden een interessante bedrijfspresentatie en rondleiding door het mooie gebouw met Sabine Exner en haar enthousiaste vader. Beide vertelden met veel passie over het Instant Robot Programmeer Systeem (IRPS) en de robotisering van laswerkzaamheden voor productie van enkelstuks en kleine series. De gezellige en leerzame avond werd afgesloten met napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

De OVD leden bedanken de familie Exner voor haar gastvrijheid en zeer inspirerende presentatie en rondleiding op de Exner Academy.

Zie onderstaande foto's van deze geslaagde avond met de enthousiaste leden.

ALV-foto1
ALV-foto2
ALV-foto3
ALV-Foto4
ALV-foto5
ALV-foto6
ALV-foto7
ALV-foto8
ALV-foto9
ALV-foto10
ALV-foto11
ALV-foto12
ALV-foto13
ALV-foto14
ALV-foto15
ALV-foto16
ALV-foto17
ALV-foto18
ALV-foto19
ALV-foto20
ALV-foto21
ALV-foto22
ALV-foto24
ALV-foto25
ALV-foto26
ALV-foto27
ALV-foto28
ALV-foto29